Grandia

Betonherstel

Nieuwe Ferry Slim Poster: Meld onveilige situaties!

De nieuwste Ferry Slim poster - Meld onveilige situaties! - is voor leden van VOBN beschikbaar. De poster draagt op een ludieke wijze bij aan de bewustwording van de veiligheid op de betoncentrales. De serie Ferry Slim posters telt momenteel 25 posters, een groot deel daarvan draagt ook bij aan veiligheid op de bouwplaats.

Bij de levering van betonmortel op de bouwplaats zijn vaak meerdere partijen betrokken. Afstemming op het gebied van veiligheid is dan ook noodzakelijk. De bij VOBN aangesloten betonmortelleveranciers leveren hun kennis en kunde op dit gebied. Teneinde de arbeidsveiligheid van hun werknemers en hun directe omgeving zo goed mogelijk te waarborgen, voert VOBN de Ferry Slim campagne.

Samenwerken met bedrijven aangesloten bij VOBN Leden van VOBN werken samen op het gebied van veiligheid en ontwikkelen van communicatiemiddelen. Met heldere voorlichting, duidelijke veiligheidsinstructiebladen, het juiste gebruik van beschermingsmiddelen en regelmatig onderhoud aan machines verhogen zij de veiligheid. Niet alleen op de betonmortelcentrale zelf, maar ook op de bouwplaats.

Poster nummer 26 - Meld onveilige situaties! - is beschikbaar voor betonmortelcentrales die zijn aangesloten bij VOBN. Deze bedrijven beschikken ook over posters met informatie over het storten, verwerken en nabehandelen van betonmortel. Daarbij moeten ook veiligheidsregels in acht worden genomen. Meer weten? Neem contact op met een bij VOBN aangesloten betoncentrale.

Bron: VOBN.

 

Vraag eenvoudig en vrijblijvend een online offerte aan.

 

Neem tijdens kantooruren contact op via:
0345-613155
info@grandiabetonherstel.nl